Lifestyle news

STRALUCIRE IN NUANTE DE ROZ CU NOUA COLECTIE PANDORA ROSE

Odata cu sezonul de toamna 2016, pentru prima data in Romania, PANDORA lanseaza PANDORA ROSE – o noua colectie stralucitoare si eleganta, realizata dintr-un amestec unic de metale.

Reinterpretand motive populare si modele clasice ale PANDORA, noile bijuterii reprezinta o colectie romantica, in nuante de roz auriu. Acestea pot fi combinate si purtate in functie de stilul individual, pentru a spune povesti despre dorintele si sperantele fiecareia dintre femei.

Simboluri de stil. Un inel impletit reprezinta modul in care vietile noastre sunt conectate, iar un inel de basm, perfect pentru o printesa moderna, are un design inspirat de o tiara, cu detalii in forma de inima.

Pana sclipitoare. Simbolizand speranta, viata si noile inceputuri, aceasta forma organica a penei este redata prin combinatia roz de metale de la PANDORA. Impodobite cu micro-seturi de pietre, modelele rafinate ale inelului si ale pandantivului constituie piese-statement, cu o nota boema.

Poezia elegantei. Designul simplu, circular, al seriei Semnatura PANDORA este realizat la cele mai inalte standarde. Accentele pietrelor stralucitoare ofera o sclipire fina formelor grafice, facand cerceii cu surub perfecti pentru a fi purtati zi de zi. Colierul clasic este ajustabil la diferite lungimi si da o nota clasica perfecta oricarei tinute elegante.

Funde stralucitoare. Pastrandu-se in tendintele vintage ale sezonului, delicatele funde decorate cu pietre lucitoare sunt ideale pentru a exprima feminitate. Acest motiv atemporal, creat cu mestesug prin nenumarate pietre, este deopotriva la moda si de durata.