Lifestyle news

Sarbatori de poveste, cu decoratiuni inspirate de Ferrero

Se apropie acea perioada a anului in care mirosul de brad ne inunda casele si transforma tot ce e in jur intr-o poveste, avand ca decor zapada, cadouri, lumini stralucitoare, emotii si bucurii. Pentru  a adauga mai multa magie acestui peisaj, Ferrero ne-a venit in ajutor cu idei originale de ornamente Do It Yourself (DIY), menite sa incante privirile celor dragi.

In sezonul acesta, Ferrero da tonul tendintelor in decoratiuni cu o colectie inspirata de magia basmelor. Fie ca este vorba despre decorarea mesei festive, impachetarea celor mai frumoase cadouri sau impodobirea casei, ideile creative de la Ferrero reprezinta sursa ideala de inspiratie pentru a realiza cele mai frumoase ornamente pentru atmosfera de basm mult visata.

Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, am gasit  peste 30 de idei adaptate pentru o multime de povesti: coronite de aur, oameni de zapada, figurine din povesti si fulgi de nea. Ornamentele propuse pot fi confectionate manual, folosind sabloane create de Ferrero si materiale accesibile, adaugand culoare si rafinament cu specialitatile Ferrero Rocher, Raffaello si Mon Chéri.

img_4905
Motto-ul colectiei 2016 este “Craciun de poveste” pentru ca, in acest an, decoratiunile se transforma intr-un povestitor fermecator. Amintirile din copilarie, povestile preferate si propria imaginatie sunt sursele tale de inspiratie. In acest sezon (aproape) totul este permis in materie de culori, forme si stil. Hartia, sticla, cristalul, lana si sfoara sunt din nou in tendinte, iar lista este intregita de clasicele ramuri de brad si muschii de pamant. Pe langa acestea, un must-have al acestui sezon sunt sigiliile de ceara, de toate culorile, ce pot transforma o simpla cutie de cadou intr-o adevarata opera de arta ce atrage privirile.

Urmarind aceste tendinte, Ferrero la un workshop tematic si intr-o atmosfera minunata, am bricolat accesorii de sarbatoare inspirate din colectia Decoratiuni Festive 2016. Toate propunerile DIY necesita materiale usor de procurat, sunt explicate pas cu pas si sunt usor de realizat.

img_5214

img_5050

img_4909

img_5104

img_5221