Beauty

Rasfat pentru par cu Nivea Hairmilk

Nivea a lansat noul Hairmilk, primul sampon NIVEA cu proteine naturale din lapte, destinat persoanelor cu parul uscat si deteriorat. Cu prilejul acestei lansari am fost invitata sa particip la o super sesiune de rasfat, pentru a testa noile produse de beauty.

nv1

A fost o propunere de nerefuzat, asadar trebuie sa va povestesc mai multe despre cum a decurs sedinta de infrumusetare. Cum am intrat in salon, am remarcat produsele Hairmilk, disponibile in 3 game, pentru firul de par subtirenormal sau gros.

Am avut la dispozitie si o echipa de stilisti care mi-au indicat gama de ingrijire cea mai potrivita pentru parul meu, plus multe alte sfaturi urile pentru sanatatea si stralucirea parului. M-am simtit cu adevarat rasfatata iar parul meu a fost tratat excelent!

lansare nivea rasfat Niveai hairmilk

Processed with VSCO

Processed with VSCO

 

 

 Hairmilk ingrijeste parul in functie de grosimea firului si il regenereaza, fara sa il incarce

Atat sampoanele, cat si balsamurile NIVEA Hairmilk imbina doua beneficii pentru parul uscat si deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile: regenereaza firul de par de la interior la exterior fara sa il incarce. Acest lucru este posibil datorita unei noi inovatii: produsele din noua gama sunt concepute pentru a oferi ingrijire personalizata, in functie de grosimea firului de par.

Structura firului de par difera de la o persoana la alta, iar nevoile de ingrijire variaza la randul lor. Spre exemplu, eu am firul de par subtire si am nevoie de produse care sa imi ofere volum, fara sa incarce parul.

Daca ai parul normal trebuie sa il ingrijesti cu produse destinate acestuia, pentru a-i mentine supletea si sanatatea. Parul cu fir gros este cel mai greu de intretinut, uscat si aranjat, fiind  aspru si greoi, iar produsele de ingrijire trebuie sa ii redea supletea.

noul sampon Nivea hairmilk

Colectia Hairmilk este disponibila incepand cu luna martie in toate lanturile de magazine din Bucuresti si tara, la pretul recomandat de 13.76 lei. Incearca si tu noul NIVEA Hairmilk potrivit tipului tau de par si rasfata-te precum Cleopatra!