Lifestyle news

Noile bauturi Teavana de la Starbucks

Marti am inceput dimineata cum nu se putea mai bine, la Starbucks Calea Victoriei, degustand TEAVANA, ceaiuri fierbinti din frunze intregi in 10 variante de toamna.

Intr-o atmosfera vesela si prietenoasa am degustat sortimentele-vedeta TEAVANA,  Chai Tea Latte si Citrus Mint Green Tea Latte cu pudra de Matcha. Aceste ceaiuri sunt intense si cremoase, contin lapte si ceai verde cu pudra de Matcha in straturi suprapuse creand un efect deosebit cu o aroma unica. Pudra de Matcha, nu numai ca este bogata in antioxidanti, ajuta la slabit si stimuleaza metabolismul, dar are si o aroma semnificativa, distinctiva, datorita aminoacizilor din compozitia sa.

Ceaiurile TEAVANA s-au lansat oficial, marti, 4 octombrie, in toate cafenelele Starbucks din zona EMEA. Selectia de ceaiuri verzi, negre si albe este facuta din cele mai fine ingrediente si frunze intregi, infuzate cu maiestrie, pasiune si atentie la detalii.

 14524973_1124787504303816_5394632304005347597_o

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

Teavana este un brand premium in SUA si a fost preluat de catre Starbucks in toata lumea. In Romania, prima varianta TEAVANA a fost lansata vara aceasta, Iced Tea Lemonade, un amestec racoritor de ceai, gheata si limonada