Lifestyle news

Milioane de vizualizari in timp record pentru filmul “FRUMOASA SI BESTIA”

Dupa o lunga asteptare si un teaser-trailer care a starnit curiozitatea oamenilor, Disney a lansat cu doua zile in urma ultimul trailer pentru mult-asteptatul film “Frumoasa si Bestia”, cu Emma Watson in rolul principal feminin. Urmarit pe nerasuflate de catre fani, clipul a inregistrat deja peste 74 de milioane de vizualizari pe Facebook si aproape 7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Timp de mai bine de un deceniu, actrita britanica a fermecat publicul cu rolurile sale, avand si un rol vizibil ca activist pentru drepturile omului. Dintre toate personajele feminine din filmele Disney, pe Emma a atras-o intotdeauna Belle, identificandu-se cel mai mult cu acest personaj.

„Am iubit Frumoasa si Bestia de cand aveam patru ani. Imi amintesc de Belle ca fiind acea tanara femeie hotarata, plina de energie, careia nu ii este teama sa spuna ce gandeste. Avea aceasta relatie si dinamica interesanta cu Bestia, genul de relatie pe care nu am mai intalnit-o in alte basme.”, spune Emma.

Frumoasa si Bestia Afis

Filmul „Frumoasa si Bestia” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil in format 3D (subtitrat si dublat) si IMAX 3D (subtitrat).