Lifestyle news

Colectia Sofiaman toamna/iarna 2016

„Hello, London” spune Sofiaman, cu noua colectie toamna/iarna 2016 de pijamale si haine pentru casa. Piesele create pentru femei, copii si barbati aduc un tribut mostenirii britanice prin croiala lejera si mixul de printuri si culori.

Gama pentru femei este creata din bumbac si modal, doua materiale extrem de confortabile si calduroase, si cuprinde pijamale cu pantaloni lungi, camasi de noapte si piese de lenjerie intima. Printurile florale si carourile specific britanice sunt complimentate de tricouri cu sloganuri amuzante, precum “Always wear your invisible crown” sau “Queen of your heart”.

Cei mici pasesc si ei pe teritorii ultra cool cu produsele din gama London create special pentru ei: pijamale si body-uri pentru fetite si baietei sunt disponibile intr-o varietate de culori si printuri, vesele si comode, astfel incat sa le ofere libertate de miscare. „Perfect Gentleman” spune una dintre pijamalele pentru baietei ce sigur va fi item-ul preferat al celui mic in acest sezon.

sofiaman-london-1

Barbatii au parte de tratamentul complet, cu pijamale si lenjerie intima de inspiratie britanica. Gama dedicata lor este completata de haine pentru casa, ideale in zilele reci.

sofiaman-london-5

Toate produsele Sofiaman sunt realizate in Romania, exclusiv din materiale de cea mai buna calitate. Colectia London se gaseste in cele 10 magazine Sofiaman din intreaga tara, la cei peste 300 de distribuitori nationali si online, pe www.sofiaman.ro. In Bucuresti, produsele Sofiaman sunt disponibile in magazinele brandului din Mega Mall Bucuresti si Fashion House Outlet.

sofiaman-london-4