Lifestyle news

Alice in Tara Oglinzilor, o lectie de viata cu un mesaj profund

O poveste fermecatoare, plina de simboluri si de personaje minunate. Am plecat de la film incarcata de emotie, dorindu-mi sa existe si in realitate un taram plin de magie si culoare.  Efectele speciale sunt absolut impresionante, de la inceput pana la final, filmul te capteaza in lumea lui fantastica, Wonderland is full of possibilities!

Alice in Tara Oglinzilor este o pelicula impresionanta, pe care v-o recomand cu mare drag! Dintotodeauna am fost fascinata de povestea lui Alice in Tara Minunilor, am urmarit prima parte a ecranizarii si am asteptat cu nerabdare continuarea povestii.

Decorul, costumele sunt atat de frumoase, iar personajele principale parca mai expresive ca niciodata! Filmul ne-a transpus inca de la primele secvente intr-o lume aparte, plina de aventura si neprevazut.

Alice porneste intr-o calatorie contra cronometru, cu scopul de a-l salva pe Palarier inainte ca timpul sa se scurga. In drumul ei intalneste prieteni si dusmani aflati in momente importante ale vietiilor si cel mai important personaj al filmului, este insasi Timpul, un caracter exceptional, plin de subintelesuri.

Alice Through The Looking Glass este o poveste frumoasa despre viata, despre prezent, trecut si posibilitatile infinite ale viitorului.

Avem nevoie de astfel de povesti care sa ne scoata din cotidian pentru a ne purta undeva departe inapoi in timp.

Alice in Tara Oglinzilor  este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 27 mai 2016. Mergeti sa-l vedeti, merita! Atept cu mare interes si parerile voastre dupa vizionarea filmului.